Изкупуване на стари коли за скрап
 
  • изкупуване на стари коли
  • коли за скрап
  • изкупуване на коли за скрап
  • изкупуване на коли
  • коли скрап
 

Всичко за СкрапТрейдинг ЕООД

Най – мръсният град

Според проучванията за 2012г. най – лошият въздух за дишане е този в ... столицата. Причина за това е изхвърления въглероден двуокис в атмосферата, който като количество надвишава нормите.

Друг фактор, който оказва влияние върху качеството на въздуха са праховите частици. Те могат да предизвикат редица заболявания, като най – често това са хроничните такива като бронхит и астма.

Столицата води в класацията съвсем очаквано, като след нея се нареждат Варна и Бургас. Пловдив е значително назад, следван от по – малките градове.

За СкрапТрейдинг

Фирмата развива дейността си на пазара повече от пет години, за които сме се научили кое е най – важно за клиента – качеството. Започнахме като млада и амбициозна компания, която с времето се разви и просперира, за което благодарим на вас – нашите клиенти! Основната ни дейност е изкупуване на стари превозни средства. Работим с млад и квалифициран персонал, който знае, че професионализма е важен, за да можем да предложим на клиентите си най – добрите услуги. Освен, че ще закупим старата ви и ненужна машина, ние разполагаме и с необходимата техника за да я извозим. Вие няма да се занимавате с абсолютно нищо, защото сме се погрижили за всичко.

За да извършваме качествено дейността си и според европейските изисквания разполагаме със специализирана техника. Това са машини, напълно отговарящи към екологичната идея за по – зелена и чиста природа, а именно имат отношение към здравето на всички нас. Доверили сме се на водещите производители и гарантираме максимални резултати. Както производствените машини, така и транспортната техника, с която разполагаме е от висок клас с голяма енергоспестяемост. Можем освен леки коли да превозим и по – голямогабаритни транспортни средства като бусове и джипове. Бързо и лесно ще транспортираме стария автомобил от вашия дом до нашия офис. Нашата цел е максимално удовлетворяване на нуждите на клиентите ни. С нашия богат опит в областта искаме да помогнем не само на тях, но и на природата. Мисията ни е по – малко количества отпадъци и повече рециклирани материали. Рециклирането също се нарежда сред методите, които използваме за извършването на нашата дейност. Това е процес, който залегна в голяма част от всички сфери.