Коли за скрап
 
  • коли за скрап
  • изкупуване на коли за скрап
  • изкупуване на стари коли
  • изкупуване на коли
  • коли скрап
 

Изкупуване на стари превозни средства

Развитие

Развитието на специализираните системи за рециклиране продължава. Процесът е изключително популярен, заради положителния ефект, който оказва върху околната среда.

Машините и технологиите, предназначени за целта стават все по – екологосъобразни. Развитите страни финансират такива проекти, тъй като ползата от тях е огромна.

Целта е да се рециклират колкото се може повече битови отпадъци. Проблем при разпространението на новите технологиите е цената им. Малко фирми и страни могат да си ги позволят, което се явява пречка за основната им идея – рециклиране на повече ресурси.

Изкупуване

Добри изкупни цени и коректност при изкупуване на коли за скрап в София и региона. Основната дейност, която предлагаме е изкупуване на стари автомобили с цел тяхната преработка. Повече хора не възприемат идеята за продаване на неизползваната им вече кола на частни фирми. Според статистиките 80% от анкетираните на тема „Бихте ли продали колата си за рециклиране?” отговарят с „Не”, поради дълбок песимизъм. Хората предпочитат или да я продадат за вторични суровини или да я оставят безстопанствена на улицата. Идеята за по – екологична околна среда им се струва или нереална или глупава.

Ние не мислим така, именно затова и предлагаме тази услуга, тъй като за всички нас е важен чистия въздух. Развитието на производствените процеси продължава, което автоматично означава, че в атмосферата ще се изхвърлят по – големи количества вредни вещества. Друг проблем е увеличаването на битовите отпадъци. У нас няма разработена ефективна система за тяхното управление. Докато в развитите страни отдавна е инвестирано в изграждането на такива системи и тяхната ефективност е значителна. След като закупим ненужната ви вече машина, тя ще премине през няколко фази на преработка. След което от нея ще бъдат извлечени материали, които ще бъдат използвани повторно в производството. Ще се отървете бързо и лесно от нея, тъй като наши служители ще дойдат на посочения от вас адрес и ще я транспортират до базата ни. Така вие изобщо няма да се занимавате с допълнителни усложнения и документи. Единствено трябва да искате е да ни съдействате за по – чиста природа. Ние предлагаме най – изгодните цени, които ще намерите на пазара.